Výsledky voleb, varianty koalice

Reakce na příspěvek

slučitelnost

17.10.2010 07:24 vložil Honza

Zdravím, nemyslím si, že by program ŽNS a TOP byl neslučitelný. Ta neslučitelnost se zdá podle toho, že TOP nemá ujasněno, jak je to s výší odkupní - privatizační - ceny. Na setkání v voliči v Olšance postupně padlo několik slev ze strany TOP, tedy podle mě jde o to, aby so tohle ujasnili. JInak například shoda panuje v privatizaci všem oprávněným, což už je poměrně posun oproti ODS! Myslím, že by teď mělo nastoupit jednání, nepředbíhal bych. Byť zákulisní informace mohou předjímat cokoliv...

antispam
Zadejte text z obrázku
* Takto označená pole jsou povinná.

DISKUSE

50 000 kc do 100 000 000 kc pujcky

Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla ...
pokračování

Nebankovni pujcky

Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla ...
pokračování

Rychlá a urgentní půjčka do 24 hodin

Rychlá a urgentní půjčka do 24 hodin Dobrý den, jsem fyzická osoba, která nabízí půjčky komukoli. Mít kapitál, který bude použit na poskytování půjček mezi jednotlivci v ...
pokračování

Original 0835179056 Cytotec safe abortion pills for sale in Nelspruit Harding Ramsgate Hibberdene Ifafa Beach Margate Palm botswana

Original 0835179056 Cytotec safe abortion pills for sale in Nelspruit Harding Ramsgate Hibberdene Ifafa Beach Margate Palm botswana
pokračování

PROTHETIC SAFE 0835179056 UNIQUE Abortion Clinic/Pills IN SOWETO TEMBISA BENONI SPRINGS MIDRAND HILLBROW BIZANA

ABORTION CLINIC IN DURBAN AND PILLS FOR SALE +27835179056 Whatspp me DR Oz.musa[[Women’s Clinic is a legalized Abortion Clinic in South Africa offering ultimate Services in abortion with an ...
pokračování